Meidän tarinamme, meidän tehtävämme

Yrityksemme tarina on osa omaa elämäntarinaamme. Toimintaamme määrittelee parhaiten oma henkilökohtainen näkemyksemme elämästä. Haluamme tehdä itsellemme aidosti merkityksellisiä asioita. Haluamme tehdä muille hyvää, rakentaa yhteyttä toisiin ihmisiin, lisätä ihmisten hyvinvointia, turvallisuutta ja luottamusta. Yrityksemme on vastaus itse itsellemme esittämäämme kysymykseen: Kuinka me voimme palvella parhaiten?

Juridiikka synnyttää usein mielikuvan riidasta, mutta tosiasiassa kohtaamme elämämme aikana paljon asioita, jotka vaativat juridista osaamista, mutta jotka on mahdollista hoitaa ilman riitelyä sekä pitkiä ja kalliita oikeusprosesseja.

Erimielisyydet kuuluvat elämään, mutta riitelemisen sijaan tarvitsemme vuorovaikutusta - taitoa kuunnella, keskustella ja kohdata toinen toisemme. Me emme valitse puolia. Me emme lähtökohtaisesti riitele asiakkaan puolesta. Me olemme asiakkaan yhteistyökumppaneita joka hetki, jokaisessa kohtaamisessa, jokaisen asiakkaan kanssa. Vaalimme sellaisia arvoja kuin sopu, sovinnollisuus, yhteistyö ja yhteisöllisyys.

Emme ole perinteisellä tavalla luovassa ammatissa, mutta me toteutamme itseämme. Ja me toivomme, että tämä innostus ja intohimo näkyvät myös teille arvoisat asiakkaamme, yhteistyökumppanimme, mitä parhaimpana asiakaskokemuksena.